Război deschis între liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, și primarul Marian Dragomir

* Liderul PNL îl acuză pe primar de sabotaj, în vreme ce edilul afirmă că liberalul e mincinos *

Acuzații grave între președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, și primarul Marian Dragomir. În vreme ce primul afirmă că edilul-șef îi boicotează pe liberali în campania de strâgere de semnături pentru eliminarea taxei pentru apa de ploaie și reducerea celei pentru gunoi și nu îi lasă să își monteze corturile prin oraș, cel de-al doilea spune că, în ritmul acesta, Dănăilă riscă să se transforme într-un mare Pinochio.

Liberalul Dănăilă a remis, ieri, un comunicat de presă în care lansează o serie de acuzaţii la adresa primarului. “Printr-o decizie fără precedent, administrația locală obstrucţionează, cu bună ştiinţă, amplasarea de noi corturi pentru stângerea de semnături, deși PNL Brăila a parcurs etapele legale în vederea autorizării. Am solicitat autorizații de amplasarea unor corturi pe strada Școlilor, Calea Călăraşilor, strada Cezar Petrescu, strada 1 Decembrie, Calea Galați, pe fondul cererilor tot mai mari de la brăileni, care au dorit asemenea puncte cât mai aproape de domiciliile lor. Mai mult, reprezentanți ai Primăriei Brăila au dat dispoziții Poliției Locale de a intensifica controalele în zonele în care echipele PNL se deplasează. Pe această cale, îl anunţăm pe primarul Dragomir că nimeni și nimic nu va putea opri acțiunea PNL de strângere de semnături. Avem convingerea că demersul nostru este unul și corect, și necesar, pentru că brăilenii s-au săturat să plătească pentru servicii inexistente sau de proastă calitate. Regretăm să constatăm că astăzi, în Brăila, primarul Dragomir utilizează mijloace de intimidare, practici pe care le consideram apuse. Ne așteptam ca Marian Dragomir, poate și datorită tinereţii, să înţeleagă că opinia oamenilor trebuie să conteze și că Primăria nu este o feudă proprie”, se arată în comunicatul președintelui PNL Brăila.

În replică, astăzi, într-o conferință de presă, edilul-șef a precizat că liberalul minte și că, în fapt, PNL a trimis de două ori o adresă greșită, la care nu se putea emite un răspuns pozitiv. Mai mult, Dragomir a explicat că pentru cortul actual în care se strâng semnături și-a dat acordul, ba, mai mult, personal a făcut schița, pentru că nici adresa respectivă nu era completă, adică chiar i-a ajutat pe liberali. “În ritmul acesta, președintele PNL Brăila se transformă într-un mare Pinochio. O să îi crească nasul, așa cum pățesc cei mai mulți mincinoși. Revenind la adresă, văd că în şase ani, cât a fost viceprimar, domnul care reclamă nu a învățat să facă o cerere. Mă întreb pentru ce și-a luat salariul. Mi-e frică de ce aș putea să găsesc dacă caut, așa cum am înțeles… Prima dată au trimis o adresă incompletă, iar a doua oară a avut iar o eroare. Dacă reușesc să o trimită cum trebuie, noi suntem foarte transparenți. Pentru cortul actual le-am dat și acordul și le-am făcut și schița. Dar nu pot să le fac schițele la toate cererile. Nu de asta m-au ales cetăţenii, să le fac schițele liberalilor, ci să-i reprezint la Primărie. Am făcut-o o dată și gata”, a punctat edilul-șef.

5266 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati