Regulamentul pentru gospodărirea orașului, transmis asociațiilor de proprietari

* Materialele vizează asigurarea și păstrarea curăţeniei și ordinii, buna gospodărire și respectarea normelor de igienă *

Primăria municipiului Galați anunță că a transmis asociațiilor de proprietari, pentru buna informare a cetățenilor, o serie de materiale informative privind Regulamentul care stabilește noile măsuri pentru gospodărirea orașului, adoptat prin HCL nr. 260, din data de 24.04.2018. Materialele transmise fiecărei asociații de proprietari sunt: Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Galați (două exemplare), Ghidul cetățeanului civilizat (patru exemplare) și afișe (două exemplare), a comunicat municipalitatea.

Prin acest demers, Primăria Galați dorește ca asociațiile de proprietari să-și dea concursul pentru informarea corectă a cetățenilor și să afișeze materialele furnizate în locuri vizibile și ușor accesibile tuturor locatarilor. “Regulamentul stabilește obligaţiile și răspunderile care revin autorităţilor administraţiei publice locale, instituţiilor publice, agenților economici, asociaţiilor de proprietari/locatari, celorlalte persoane juridice, precum și cetăţenilor, pentru buna gospodărire a municipiului Galați. Asigurarea și păstrarea curăţeniei și ordinii pe teritoriul municipiului, buna gospodărire a acestora și respectarea normelor de igienă constituie o obligaţie fundamentală a autorităţilor administraţiei publice locale, instituţiilor publice, agenților economici și altor persoane juridice, precum și cetăţenilor”, a informat Primăria.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati