Reprezentant Jungle Splash: Toate comentariile negative pornesc din 6 IP-uri, sunt acei postaci. Am deranjat că am venit aici

* Directorul financiar al firmei care a concesionat Plaja Dunărea sugerează că opozanţii proiectului sunt, de fapt, adversarii politici ai primarului Ionuţ Pucheanu *

Reacţiile jignitoare pe care administratorul paginii Jungle Splash de pe Facebook le-a avut la adresa mai multor comentatori care îşi exprimau nemulţumirea faţă de Plaja Dunărea nu au rămas fără urmări. Cel care se ocupa de conţinutul paginii – şi care i-a spus unui comentator “Glumă eşti tu, că exişti” – a fost concediat. Anunţul a fost făcut, miercuri, în emsiunea “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi-Brăila de Neculai Gălăţanu, directorul financiar al firmei Karan Business & Finance, cea care a concesionat plaja de la Primărie. “Nu trebuia să răspundă aşa. Mi-am asumat acea greşeală. Ca drept dovadă, a doua zi am reziliat contractul de muncă amiabil cu persoana respectivă”, a afirmat Gălăţanu.

El a adăugat că de pagina de Facebook şi de partea de comunicare a proiectului se ocupau două persoane. “Înainte de deschidere, am dat câteva anunţuri şi am angajat câteva persoane care să se ocupe de partea cu presa, de PR, de comunicare. Greşeala a fost a mea, că am crezut pe cuvânt CV-ul persoanelor respective – că au fost două persoane – că au lucrat în presă, că au lucrat la un post de televiziune, domiciliate în Galaţi”, a spus directorul financiar de la Karan.

Totuşi, acesta a adăugat că înţelege persoana concediată şi motivul pentru care aceasta şi-a ieşit din pepeni, jigning comentatorii. Gălăţanu a spus că în spatele comentariilor negative la adresa proiectului se află, de fapt, postaci de partid. “Cred că a fost scos din pepeni datorită acestor comentarii. (…) Toate comentariile negative pe care le avem pe pagină, verificate, pornesc de la 6 IP-uri. Sunt acei postaci pe care în campania electorală anumite partide îi folosesc, copilaşi care toată ziua stau pe calculator, plătiţi cu 2-3 lei, în aşa fel încât cu asta se ocupă”, a afirmat oficialul.

Acesta a sugerat că opozanţii proiectului de modernizare a Plajei Dunărea sunt, de fapt, opozanţi ai primarului social-democrat Ionuţ Pucheanu. “În campania electorală de peste trei ani, (proiectul de modernizare a Plajei Dunărea – n.r.) dă bine în CV-ul actualei conduceri, ori competitorii, cei care stau şi îl vizează, îl fotografiază, îl critică şi îl comentează pe actualul primar trebuie să găsească amănunte. Vin, ne sapă, hai să vedem ce piedici îi mai punem, hai să vedem pe cine mai avem noi de pe mandatul nostru pe la ANAF, pe la Fisc, pe la Muncă, pe la Sănătate, pe la curent, pe la diferite regii. Noi suntem la mijloc. (…) Este foarte clar. Sunt persoane pe care noi le-am deranjat că am venit aici”, a declarat, la “Deschide Lumea”, Neculai Gălăţanu.

Reamintim că, în luna aprilie, Karan Business & Finance a concesionat Plaja Dunărea de la Primăria Galaţi, asumându-şi investiţii de 6,25 milioane de euro. Numai că Jungle Splash, aşa cum a fost botezat proiectul investiţional, a iscat controverse încă de la ianugurarea din 1-2 iunie, când, conform promisiunilor, gălăţenii urmau să se bucure de un bazin de înot modernizat şi de trupa Proconsul, însă nu au avut parte nici de una, nici de alta.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati