Revelion de excepţie în localurile Galtour-Dunărea

* Galtour-Dunărea este, de 27 de ani, în topul organizatorilor de petreceri  de Revelion preferați *

De 27 de ani echipa Galtour&Dunărea se află în topul preferințelor gălățenilor pentru petrecerile de Revelion, înregistrând un grad ridicat de revenire a participanților. Asta pentru că deține rețeta cu ingredientele secrete ale unei petreceri reușite. Unul dintre ingrediente este pasiunea echipei pentru zâmbete și invitați multumiți precum și seriozitatea cu care sunt tratate cererile precum şi aşteptările acestora.

Fie că au fost printre primii care au lansat în locațiile proprii (First Club, Restaurant Blue Sun, Rapsodia și Panoramic) conceptul de petreceri tematice, cu invitați speciali, vedete, spectacole de cabaret, tombole cu surprize, artificii, magie, meniuri sofisticate, open bar (și lista ar putea continua), fie că au trecut granițele peste mări și ţări în Israel cu Florin Piersic sau alături de grupuri de turiști fideli la revelioane tematice în Praga, Paris, Roma, Dubai etc., grupul de firme Galtour&Dunarea își păstrează locul I în topul celor mai apreciați organizatori de evenimente din Galați.

Pentru 2018 – grupul de firme le propune gălățenilor un Revelion minunat pentru un an 2018 de excepție!

Astfel, Galtour&Dunărea propune 4 locații la alegere, situate la kilometrul 0 al orașului Galați, în cadrul celor două hoteluri Galați Centrum *** și Danube Stars ***.

Prima propunere este First Club (cunoscut în trecut sub numele de Andy’s Club) renumit pentru petrecerile elegante reușite și atmosfera vibrantă a spațiului, fiind unul dintre primele localuri exclusiviste din Galați.

Tot în cadrul Hotelului Danube Stars*** se va organiza o petrecere de neuitat în Restaurantul Rapsodia – apreciat pentru show-urile culinare live oferite, meniurile delicioase, dar și ineditul design al spațiului cu accente specifice fermecătoarei perioade interbelice.

O seară minunată, plină de momente speciale, muzică de calitate, preparate culinare delicioase, băuturi pe alese și distracție până în zori

Este ceea ce propun organizatorii și în Panoramic Hall – situat la etajul IX al Hotelului Galați Centrum – celebru pentru eleganța spațiului și superba priveliște asupra orașului Galați și asupra fluviului Dunărea.

Nu în ultimul rând, printre locațiile preferate se află și restaurantul Blue Sun plin de rafinament și armonie coloristică inedită.

Astfel, organizatorii Revelionului marca Galtour-Dunărea ne dezvăluie ingredientele unei petreceri reuşite:

 • Locații ultracentrale renumite, elegante, vibrante (First Club, Rapsodia, Panoramic Hall, Blue Sun);
 • Două variante de meniu Exclusive şi Premium – la alegere;
 • Open-Bar (First Club, Panoramic Hall);
 • Momente speciale și momente surpriză;
 • Muzică de calitate asigurată de DJ / MC recunoscuți;
 • Invitat Special de renume;
 • PASIUNE.

Tarifele pachetului de revelion 2018 – marca Galtour&Dunărea sunt foarte aproape de tarifele practicate anul trecut, oferind astfel un set de servicii premium accesibile:

 • Restaurant Rapsodia: 270 lei/persoană
 • Restaurant Blue Sun: 270 lei/persoană
 • First Club: 300 lei/persoană
 • Panoramic Hall: 330 lei/persoană.

Ca în fiecare din cei 27 de ani de existență – Agenția de turism Galtour efectuează rezervări pentru Revelion 2018. Datele de contact ale acesteia sunt: tel: 0731 840 520 / 0236 460 704 sau la sediul din str. Domnească nr. 15, Galaţi.

Se spune că: “Ziua bună se cunoaște de dimineață și un an bun din prima zi!”

În spiritul grupului de firme Galtour&Dunărea – vă dorim o petrecere minunată de revelion și un an 2018 de excepție!

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati