Revelionul Pensionarilor – Biletele vor fi puse în vânzare miercuri la Teatrul Muzical

* Un bilet costă 80 de lei şi poate fi cumpărat de pensionarii cu venituri sub 1.100 de lei pe lună *

Vârstnicii din Galaţi pot petrece, şi în acest an, noaptea dintre ani la preţ redus. Revelionul Pensionarilor este organizat de Teatrul Muzical “Nae Leonard” şi de Primăria Galaţi şi va avea loc la Patinoarul Artificial “Dunărea”. Biletele costă 80 de lei şi vor fi puse în vânzare miercuri, 20 decembrie, de la ora 8:00 dimineaţa, la casieria Teatrului Muzical, din strada Mihai Bravu, colţ cu Grădina Publică.

“Prețul unui bilet anul acesta va fi de 80 de lei iar venitul celor care doresc să achiziționeze bilete nu trebuie să depășească suma de 1.100 de lei. (…) Doritorii vor fi nevoiți să prezinte o copie după cuponul de pensie pentru achiziționarea biletelor, pe un singur cupon pot fi cumpărate maxim două bilete de acces. (…) Pentru cei care vor veni la eveniment însoțiți de copii – accesul acestora în sală se va face doar pe bază de bilet”, a informat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

În noaptea trecerii dintre ani, invitații se vor bucura de un concert susținut de trupa Jampa și Cristina Vasopol, un recital de muzică populară susţinut de Paul Buţa şi momente de datini şi obiceiuri populare oferite de artiștii Teatrului Muzical. Invitatul special al serii dintre ani va fi cântăreţul de muzică uşoară din Republica Moldova, Ion Suruceanu. Sala Patinoarului Artificial “Dunărea” se va deschide la ora 20:00.

Foto arhivă

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati