#Rezist: O mie de oameni au ieşit în stradă la Galaţi

* Protestatarii s-au adunat în faţa Prefecturii, după care au pornit în marş pe Domnească şi Brăilei *

O mie de oameni au protestat, duminică seară, în centrul Galațiului, nemulțumiţi de măsurile guvernamentale legate de legile justiției. Protestatarii, care s-au adunat la ora 18:00 pe platoul din faţa sediului Prefecturii, au scandat și împotriva PSD și, în special, a lui Liviu Dragnea.

A avut loc un incident în care protestatarii și jandarmii s-au împins. Reprezentanții Jandarmeriei au susținut că, de fapt, incidentul a avut loc în timp ce jandarmii încercau să ajute un bărbat care era în pericol să fie lovit de un autobuz, iar ceilalți protestatari au înțeles greșit. “Un participant la protest a pătruns pe carosabil, moment în care era să fie lovit de un mijloc de transport în comun. Colegii mei au intervenit să ia acea persoană de pe partea carosabilă, astfel încât să şi elibereze drumul şi el să nu fie lovit. Bineînţeles că toţi protestatarii au sărit în ajutorul acelui bărbat, neştiind care a fost rolul jandarmilor în aceea situaţie”, a precizat Cătălin Bădin, de la IJJ Galaţi.

Oamenii au ocupat apoi strada Domnească şi au plecat în marş prin oraş. Protestul s-a desfășurat ulterior fără incidente.

3292 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati