Rodeanu, USR: Sub conducerea PSD şi ALDE, Galaţiul a avut mai mulţi şomeri decât cinci judeţe la un loc

* Cu peste 19.000 de şomeri, Galaţiul a avut mai mulţi cetăţeni fără loc de muncă decât Ilfov, Cluj, Tulcea, Timiş şi Caraş Severin la un loc, notează deputatul USR *

“În  luna iulie 2016, imediat după alegerile locale, numărul gălăţenilor şomeri, indemnizaţi şi neindemnizaţi din judeţul Galaţi era de 18.960. În luna iulie 2017, numărul gălăţenilor de pe lista şomerilor indemnizaţi şi neindemnizaţi a ajuns la 19.168. Ceva nu e în regulă. În Suceava, Prahova, Teleorman (!!), Dolj etc., numărul şomerilor scade cu mii de persoane în fiecare judeţ, numai la Galaţi creşte. PSD şi ALDE conduc şi judeţul Teleorman, nu doar Galaţiul. Aici nu mai este o problemă care ţine doar de Guven, ci şi de autorităţile locale. Nimeni altcineva nu ne ţine cu roşu pe harta şomajului. Este un an de când actualii conducători PSD şi ALDE ai judeţului Galaţi îşi exercită mandatul obţinut inclusiv pe promisiuni electorale de scădere a şomajului. Uite că nu a scăzut! Până acum, promisiunea PSD de a scădea şomajul în judeţul Galaţi este de fapt o minciună”, a declarat, într-un comunicat de presă, deputatul USR de Galaţi, Bogdan Rodeanu.

Parlamentarul remarcă faptul că la Galaţi sunt tot atâţia şomeri cât în alte cinci judeţe la un loc. “Anul trecut, judeţul Galaţi avea la fel de mulţi şomeri cât judeţele Cluj, Tulcea, Timiş şi Caraş Severin la un loc (18.963 în patru judeţe, faţă de 18.960 în Galaţi). În luna iulie, chiar în luna în care au fost votate noile salarii ale şefilor CJ Galaţi. Anul acesta adăugăm şi Ilfovul. Pe lângă Cluj, Tulcea, Timiş şi Caraş Severin. Anul acesta, în iulie, judeţul Galaţi a avut 19.168 de şomeri, mai mulţi decât în cele 5 judeţe la un loc ( 19.114 şomeri)”, a subliniat deputatul Bogdan Rodeanu.

1091 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati