Românca moartă în inundațiile din Spania era din localitatea brăileană Însurăței

* Părinții nu mai știau nimic de ea din primăvară, iar până atunci fiica lor le spusese că lucrează într-un restaurant, nu că ar fi stripteuză într-un club de noapte *

braila-spaniaDurere fără margini și multe semne de întrebare. Asta este tot ceea ce le-a rămas părinților Olguţei Pantelimon, românca ce a murit înecată duminică în inundațiile din localitatea spaniolă Estepona, provincia Malaga. Oamenii sunt în stare de șoc de duminică, atunci când au fost sunați de autoritățile spaniole pentru a li se cere informații despre fata lor. Atunci li s-a spus că în demisolul unui club de noapte a fost găsit trupul unei femei ale cărei semnalmente sunt similare cu alte Olguţei. O zi mai târziu au primit confirmarea că românca înecată în clădirea acoperită de ape este chiar fiica lor. Cei doi nu mai vorbiseră cu Olguța de la Paște. Fata rupsese orice legătură cu familia şi cunoscuții din localitatea natală, Însurăței, în ultimele luni, fără nicio explicație.

Părinții spun că, deși au crescut o fată cuminte, credincioasă și ascultătoare, Olguţa s-a schimbat complet după ce și-a cunoscut iubitul cu 20 de ani mai mare decât ea. În urmă cu patru ani a plecat în urmă cu bărbatul, care este tot din Însurăței, în Anglia, apoi în Spania. În acest timp, vorbea cu mama ei, căreia îi spunea de fiecare dată că este bine și că lucrează într-un restaurant. A mai trimis și bani acasă în acești ani, însă nu sume importante. Din primăvara acestui an însă, după o ceartă cu părinții, care nu aprobau relația ei cu bărbatul mai în vârstă, Olguța a refuzat să mai vorbească cu ei sau cu sora ei în vârstă de 11 ani. Și-a închis și contul de Facebook pe care i-l știau cunoscuții și nimeni din localitate nu mai știa nimic de ea. Singurul cu care a păstrat legătura a fost iubitul, care tot în primăvară s-a întors în țară.

Părinților nu le-a spus niciodată că ar fi lucrat într-un club de noapte sau că ar fi fost sechestrată. Acum, tatăl și mama au încercat să vorbească cu iubitul fetei, chiar în prezența polițiștilor din localitate, însă aceasta nu le-a oferit niciun răspuns clar. Le-a spus însă că vorbeau la telefon și că nu i-ar fi spus că este în pericol sau ținută împotriva voinței ei undeva. Bărbatul a negat chiar că ar fi știut că iubita lui este stripteuză, asta deși prin localitate se zvonește că, de fapt, chiar el a fost cel care a împins-o să facă acest lucru.

O singură persoană i-a contactat pe părinții Olguţei, fără să se prezinte, spunând doar că este o colegă a acesteia și anunțându-i că fata lor a murit înecată. Persoana respectivă, care a sunat de pe un număr ascuns, le-a spus doar că fata se afla în camera ei de la demisolul clădirii și, în momentul în care a venit apa, nu a mai putut ieși din încăpere, murind înecată.

Tatăl și mama Olguţei sunt disperați și își doresc cu ardoare să știe adevărul. Vor să știe cum a ajuns fata lor în acel club, ce făcea acolo și cum a murit. Vor, de asemenea, să îi vadă trupul adus acasă, ca să o îngroape creștinește. Au nevoie de 3.300 de euro, bani pe care nu îi au. Alternativa ar fi ca autoritățile spaniole să îi incinereze trupul și să le trimită cenușa acasă, însă acest lucru este inaceptabil pentru cei doi.

Marţi, la locuința iubitului fetei, mai multe rude făceau front comun, încercând să convingă lumea că, de fapt, între cei doi nu era nimic serios pentru că nu erau “luați cu acte” și că el nu știa, de fapt, nimic despre fată.

În Spania, proprietarul clubului în care și-a găsit sfârșitul Olguța a fost reținut pentru trafic de persoane.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati