S-au încheiat lucrările la canalul colector de pe Faleza Inferioară a Dunării

* Acum se lucrează la aducerea terenului la starea inițială, astfel încât să se poată circula normal și pe Faleza Inferioară *

Lucrările privind reabilitarea canalului colector de pe Faleza Inferioară a Dunării au luat sfârșit, a anunțat Primăria municipiului Galați. Lucrarea a făcut parte dintr-un proiect amplu de reabilitare a accidentului de teren de pe Faleza Superioară, din zona Elice, derulat de Servland S.R.L. Galați, în asociere cu Proexrom S.R.L Iași.

“În urma unei expertize s-a constatat că apele provenite din ploi, din canalizări, dar și din pânză freatică, în timp, au săpat și au dat naștere unor caverne pe lângă canalul colector. Lucrările efectuate acum au remediat aceste probleme, astfel încât apele să se retragă fără să mai afecteze structura de rezistență a drumului”, a comunicat Primăria.

Potrivit municipalității, acum se lucrează la aducerea la starea inițială a terenului care a fost afectat de lucrări. Constructorul dă asigurări că, în mai puțin de două săptămâni, se va circula normal și pe Faleza Inferioară.

Valoarea acestui contract este de 4.129.497 lei, fără T.V.A.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati