S-a deschis cea de-a XXI-a ediție a Târgului Naţional de Agricultură de la Brăila

* Târgul este deschis până duminică, 1 octombrie *

Joi a avut loc la Brăila deschiderea celei de a 21-a ediții a Târgului “AgriCultura”, organizat de Camera de Comerț şi Industrie Brăila. La eveniment au fost prezenți ministrul Agriculturii, Petre Daea, președintele Camerei de Comerț şi Industrie a României, Mihai Daraban, şi secretarul instituţiei, Traian Caramanian, primarul Marian Dragomir, parlamentari brăileni și oficialități locale.

Organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului‭ Brăila şi Consiliul‭ Judeţean Brăila, pe o suprafață de peste 7.000 mp, sunt expuse ‭‬zeci de ‬utilaje agricole‭ şi instalaţii pentru irigat, material‭ ‬săditor, substanţe pentru fertilizarea și protecția plantelor. În cadrul târgului se prezintă‭ tehnologii‭ de‭ ultimă generaţie aplicabile în agricultura de performanță, sunt prezenţi horticultori, specialişti din domeniul cercetării-dezvoltării, meșteșugari, dealeri de mașini de teren și de transport mărfuri. Participă, ‬de‭ asemenea, asociaţii şi cooperative agricole, bănci, dar şi firme‭ din domeniul HoReCa.

Din programul‭ târgului‭ ‬mai fac parte următoarele evenimente‭ conexe, la fel de importante pentru‭ participanţi:‭ prezentări de specialitate‭ pe‭ teme‭ de interes‭ pentru fermieri, informații ‭ ‬referitoare‭ ‬ la finanţări și alte forme‭ de sprijin‭ prin programe naţionale şi europene, prezentări‭ de firme şi produse, întâlniri ale asociațiilor de‭ ‬ producători agricoli, lansarea ediţiei‭ a‬ XXI-a a Catalogului Târgului.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati