Sala Sporturilor, arhiplină la meciul CSU Danubius – HC Zalău, la care s-au făcut donaţii pentru handbalista Gabriela Artene

* Gălățenii au venit în număr mare să o ajute pe Gabriela Artene, campioană națională și o figură emblematică a sportului gălățean, care luptă cu o boală cruntă *

Mii de gălățeni de toate vârstele iubitori ai sportului, dar și oameni cu inimi mari au umplut până la refuz Sala Sporturilor din Galați în această seară, la meciul de handbal masculin dintre echipele CSU Danubius și HC Zalău.

Oamenii au venit nu doar pentru a urmări lupta strânsă din sală, ci mai ales pentru a face donaţii. Spectatorii au donat în două urne bani pentru a o ajuta pe handbalista Gabriela Artene, selecționată de 28 de ori în echipa națională, campioană cu Oltchim și acum antrenoare la juniori în Galați, să se opereze pentru a supraviețui unei crunte boli, operația fiind ultima ei șansă.

Gabriela Artene are nevoie să strângă în cel mai scurt timp 13.500 de euro pentru a se putea opera în Italia. În această seară s-au adunat 9.800 de lei și 50 de euro în urne, iar clubul a anunţat că va dona 5.000 de lei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati