UPDATE: Scandal cu împuşcături la Galaţi. Un tânăr de 17 ani a fost rănit la membre, torace şi cap

* Victima a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi după ce a fost împuşcat în urma unei altercaţii *

Focuri de pistol au răsunat aseară într-un cartier de la marginea oraşului Galaţi. Vecinii au ieşit alertaţi la geam, dar nimeni nu a coborât de frică. Bălţile de sânge înconjoară un bloc şi se îndreaptă către locul unde medicii au acordat primul ajutor. La 112 au sunat deopotrivă şi victima, şi agresorul. Victima, în vârstă de 17 ani, avea cinci plăgi împuşcate la nivelul toracelui, mâinii şi piciorului stângi. El a ajuns la spital şi este acum în afara oricărui pericol, cu toate că a pierdut cantităţi importante de sânge.

Tatăl victimei se fereşte, ca şi alţi martori, să povestească ce s-a întâmplat şi oferă o variantă a poveştii în urma căreia fiul lui a căzut victimă nevinovat.

Agresorul, de 29 de ani, a fost identificat imediat pentru că a rămas pe loc până la sosirea poliţiştilor. El deţinea arma legal şi nu s-a luat nici o măsură restrictivă la adresa lui. Agresorul le-a declarat poliţiştilor că el ar fi fost atacat, motiv pentru care a folosit pistolul.

Cercetările continuă cu agresorul în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de uz de armă fără drept şi lovire şi alte violenţe.


Un tânăr de 17 ani a fost împuşcat în stradă cu un pistol cu bile. S-a întâmplat, miercuri seară, în cartierul Micro 20 din municipiul Galaţi. Tânărul a primit primele îngrijiri de la un echipaj de ambulanţă, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Ap. Andrei”, unde a rămas internat.

Articol în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati