Școală de vară la combinatul siderurgic din Galați

A început cea de-a opta ediție a școlii de vară la combinatul siderurgic din Galați. 56 de studenți din Galați, Iași, București și Cluj participă anul acesta la acest program. Tradiția pregătirii pe timpul verii s-a păstrat, deși combinatul și-a schimbat recent acționariatul și are un nou patron.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei siderurgice, în următoarele două luni și jumătate studenții vor lucra, alături de angajați ai combinatului ce le vor deveni mentori, la proiecte care să rezolve probleme tehnice sau organizatorice din cadrul companiei. Studenții vor benefcia și de sesiuni de pregătire care să le dezvolte abilitățile de comunicare, tehnicile de prezentare dar și la teambuilding-uri în care își vor consolida rolul în echipele din care fac parte. Câtă vreme va dura pregătirea, studenții vor fi angajați cu drepturi depline ai combinatului.

Într-o realitate mereu în schimbare, cum este cea de-acum, avem nevoie de un fundament solid, de cunoaștere. Schimbarea este o normalitate și dacă nu o urmezi nu poți progresa. Fiți curioși, învățați și vă garantez că experiența voastră de la noi va cântări greu în parcursul vostru ulterior”, a spus, studenților participanți, Mihaela Crăciun, Director de Resurse Umane.

Sunt onorat și bucuros să fi participat în ultimii ani la Școală de Vară a Combinatului, cel mai important program de acest gen din țară. De la an la an, remarc o participare tot mai numeroasă a studenților noștri. Îi felicit că au ales săse dezvolte profesional și nu doar teoretic, prin activități practice, prin parcurgerea “uxului de producție, ceea ce le va întregi expertiza tehnică. Remarccă albastru este, acum, culoarea comună a Combinatului și Universității, ceea cesemni)că seriozitate, responsabilitate și profesionalism”, a spus Gelu Gurguiatu, Decanul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității “Dunărea de Jos” din Galați.

Aproape 300 de studenți au absolvit Școala de Vară, unii dintre aceștia devenind angajați ai combinatului din Galați.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati