Şefa Serviciului Fond Locativ din Primărie, demisă după ce le-a oferit locuinţe insalubre unor medici

* Edilul şef a catalogat gestul drept rea credinţă ori incompetenţă *

Şefa Serviciului Fond Locativ din cadrul Primăriei Galaţi a fost demisă, miercuri, după ce acest serviciu le-a oferit locuinţe mizerabile unor medici tineri de la Spitalul de Psihiatrie “Elisabeta Doamna” din municipiu. Aceştia au refuzat apartamentele şi şi-au exprimat indignarea în spaţiul public, postând inclusiv imagini ale dezastrului din locuinţele ce le-au fost oferite ca locuinţe de serviciu.

“Faptul că municipalitatea gălățeană dorește să facă tot posibilul să ofere locuințe de serviciu specialiștilor care își desfășoară activitatea în orașul nostru este un act de normalitate. Faptul că aceste locuințe de serviciu, care nu au apucat să intre în programul de igienizare și reparații după ce au fost eliberate de către foștii chiriași, au ajuns să fie prezentate ca fiind bune de locuit, reprezintă ori rea credință ori incompetență din partea funcționarilor publici care au creat această situație. Drept pentru care astăzi șefa serviciului Fond Locativ a fost demisă”, se arată într-o declaraţie de presă a primarului Ionuţ Pucheanu.

Edilul-şef le-a prezentat scuze medicilor în cauză. “Administrația și municipiul Galați au nevoie de profesioniști și specialiști în toate domeniile, iar sprijinul nostru în vederea atragerii lor către orașul nostru nu se va opri aici și nici nu se va împiedica de incompetență sau rele intenții. Prezint public scuzele mele medicilor pentru situația creată și sper ca pe viitor să nu ne mai confruntăm cu astfel de cazuri”, a încheiat primarul Galaţiului.

Sursa foto: Facebook

doctor-3

doctor-2

doctor-7

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati