Senatorul PSD Nicolae Marin, chestor al Senatului

* Social-democratul este senator de Galaţi din anul 2012 *

Senatorul PSD de Galaţi, Nicole Marin, a devenit chestor al Senatului. Anunţul a fost făcut chiar de parlamentar, pe pagina sa de Facebook.

“Colegii din Grupul Senatorial PSD mi-au acordat încrederea pentru a ocupa funcția de chestor al Senatului. Le mulțumesc, atât fiecăruia dintre ei, cât și cetățenilor care mi-au fost alături în momentul primirii mandatului de senator. Voi susține cu responsabilitate România, așa cum am făcut întotdeauna, onorând funcția pe care o ocup începând cu această sesiune parlamentară!”, a scris senatorul PSD.

Chestorii Senatului fac parte din Biroul Permanent al Senatului României, alături de preşedinte, vicepreşedinţi şi secretari. Chestorii verifică modul de gestionare a patrimoniului Senatului, exercită controlul financiar, prezintă Senatului proiectul de buget şi încheierea exerciţiului bugetar anual, asigură menţinerea ordinii în sediul instituţiei.

Social-democratul Nicolae Marin se află la al doilea mandat consecutiv în Parlamentul României, fiind senator de Galaţi din anul 2012.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati