Senatorul Stângă: PSD-ALDE guvernează pe bază de minciuni şi dezinformare

* Pilonul II de pensii, acciza la benzină şi legile justiţiei sunt ultimele trei mari minciuni ale coaliţiei de guvernământ, susţine liderul PNL Galaţi *

Preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă, îi aduce critici coaliţiei PSD-ALDE, acuzând cele două partide că “bat record după record la numărul de minciuni pe săptămână, lună, an”. Senatorul Stângă nominalizează ultimele trei mari minciuni, spuse de liderii coaliţiei în ultimele zile.

“Prima minciună: atitudinea liniştitoare a guvernanţilor că nu se va umbla la pilonul II de pensii. La nici câteva zile de la aducerea în prim-planul opiniei publice a subiectului aflăm că sunt intenţii serioase din partea Executivului de a umbla la economiile pentru bătrâneţe ale românilor. De fapt, ceea ce vor să facă actualii guvernanţi e să umble la banii noştri de pensie pentru a plăti promisiunile halucinante şi măsurile nesustenabile pe care le-au implementat. A doua minciună creşterea accizei la benzină nu va afecta preţul la pompă. În realitate, aşa cum au anunţat şi transportatorii, un plin pentru un camion va costa cu 450 lei mai mult în cazul majorării accizei. Românii vor resimţi în perioada următoare o serie de scumpiri, care vor afecta economia ţării noastre. A treia mare minciună, care trece de graniţele României, este cea referitoare la legile justiţiei: reprezentanţii coaliţiei PSD – ALDE susţin cu tărie că reprezentanţii Comisiei Europene au avizat pozitiv modificările propuse de Tudorel Toader. În realitate, nici vorbă de aşa ceva. Angela Cristea, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, se declară surprinsă de materialele de presă potrivit cărora propunerile de modificare a legilor justiţiei ar fi fost discutate sau chiar sprijinite de Comisia Europeană”, se arată într-un comunicat de presă semnat de senatorul PNL George Stângă.

Liderul liberalilor gălăţeni precizează că PSD şi ALDE “îşi construiesc guvernarea pe dezinformări şi manipulari în spaţiul public”. “Aceştia speră să acopere incompetenţa guvernamentală prin minciună. Numai că minciuna are picioare scurte, iar în cazul acestei guvernări adevărul iese la suprafaţă mereu. Ar trebui să renunţe la minciuni şi populism şi să se concentreze pe proiectele pentru români”, încheie senatorul PNL.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati