Sera de plante exotice va fi gata în 2020

Sera de plante exotice de la Complexul Muzeal de Științele Naturii din Galați va fi gata anul viitor. Declarația a fost făcută de către Mădălin Șerban, directorul Complexului Muzeal de Științele Naturii, în cadrul emisiunii ”Deschide lumea”, difuzată pe postul de televiziune Realitatea Galați Brăila.

E un proiect amplu. Am emoții pentru că de 20 de ani se tot încearcă să se construiască această seră. În sfârși s-a găsit un om, nu fac laudatio nimănui, care să găsească și banii și voința să termine această seră. A fost, absolut ideea domnului președinte al Consiliului Județean, Costel Fotea.

Am discutat atunci când a devenit președinte și mi-a spus că este un obiectiv prioritar pentru dumnealui și o să încerce să găsească sursa de finanțare. M-am bucurat nespus de mult că a găsit-o, dar este o muncă titanică, pentru că acel schelet metalic va trebui recondiționat, consolidat și abia apoi construit pe el ce trebuie. 20 de ani de stat în ploaie, îngheț, nu e puțin. Natura lucrează, oricât am vrut noi să spunem că nu, dar obiectivul este mult prea important pentru noi, ca instituție și zonă”, a declarat Mădălin Șerban, directorul Complexului Muzeal de Științele Naturii.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati