Și-a pus capăt zilelor din gelozie: Un brăilean s-a aruncat, azi-noapte, în faţa trenului

* Bărbatul a vrut să se sinucidă şi în urmă cu trei zile, dar atunci o vecină l-a convins în ultima clipă să plece din calea garniturii *

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 33 de ani din Brăila. Tânărul a ales să își pună capăt zilelor, noaptea trecută, aruncându-se în fața unui tren, după ce fusese dat afară din casă de soție. Atât familia, cât și cunoscuții spun că tânărul era foarte gelos și că problemele în familie au apărut când soția a decis să se angajeze. În ultima lună, certurile dintre cei doi erau din ce în ce mai dese, femeia spunându-i clar că vrea să se despartă de el.

Bărbatul, extrem de supărat, a mai avut o tentativă de suicid, în urmă cu trei zile, care a eşuat după ce o vecină a reușit să îl convingă în ultima clipă să plece din calea trenului. Aseară, aceeași vecină a vorbit cu el cu jumătate de oră înainte că tânărul să facă gestul fatal, însă nimic nu i-a dat femeii de bănuit ce avea să se întâmple. Noaptea trecută, tânărul s-a dus din nou la linia de tren din apropierea casei, de această dată reușind să se arunce în fața trenului.

Bărbatul era tatăl unui copil de 6 ani.

10039 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati