Şi-a ucis mama, a decapitat-o şi i-a înfipt capul în gard, apoi a mers la preot ca să se spovedească

* Ucigaşul, care va fi expertizat psihiatric, riscă 25 de ani de închisoare *

1Crimă cu accente mistice în comuna Movileni de Tecuci din judeţul Galaţi. Ionel Mihăilă, un bărbat de 37 de ani, şi-a ucis mama, Maria Mihăilă, a decapitat-o şi i-a înfipt capul în gard. Cu faţa spre casă, nu spre biserică. O considera un demon. A stat aşa câteva ore, apoi, spre dimineaţă, s-a dus la biserica din sat şi i-a mărturisit preotului ce a făcut, susţinând că a făcut dreptate, a omorât un porc ce avea diavolul în el. Din biserică a şi fost arestat. A fost dus la arestare cu mascaţii deoarece, deşi calm în timpul anchetei în care a mărturisit tot, a devenit violent când a fost scos din arest.

Rudele spun că după ce s-a întors din Portugalia şi-a schimb comportamentul. Anchetatorii susţin că bărbatul a început să îşi considere mama un demon deoarece îl ruga să o ajute cu treburile casei. “Inculpatul a fost plecat o perioadă din ţară, nu a avut niciun fel de altă manifestare violentă. Între dumnealui şi mama dumnealui, în vârstă de 71 de ani, nu au existat de fapt conflicte. Erau, mai degrabă, îndemnuri ale mamei de a o ajuta la treburile din gospodărie, motiv pentru care inculpatul a început să o privească ca pe un duşman, ca pe un demon, aşa a şi spus, asta a devenit mama lui. Infracţiunea nu este comisă pe fondul consumului de alcool”, a precizat Liliana Istrate, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Ionel Mihăilă, care nu era beat când a comis crima, a fost arestat 30 de zile pentru omor calificat împotriva unui membru al familiei şi i se va face şi o expertiză psihiatrică. El riscă 25 de ani după gratii.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati