Social-democratul Marian Dragomir își dorește încă un mandat de primar

* Deși recunoaște că a fi primar s-a dovedit a fi mult mai greu decât și-a imaginat, social-democratul spune că este pregătit pentru al doilea mandat *

Edilul șef al Brăilei, Marian Dragomir, spune că își dorește și al doilea mandat la cârma Primăriei Brăila. Acesta recunoaște că lucrurile s-au dovedit a fi mult mai dificile decât își imagina, însă apreciază că a reușit să realizeze 70% din ceea ce şi-a propus în primii doi ani de mandat. Acesta a adăugat că, în mare parte, de vină pentru nerealizări sunt birocrația stufoasă și atitudinea unora dintre funcționarii publici din subordine.

”Eu vin din mediul privat și acolo, în mediul privat, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. Te hotărăști să faci o lucrare și a doua zi o faci, trebuie doar să ai bani. Noi suntem cu 70 de miliarde de lei blocați la zona Pisc, Brăiliţa, Vidin, cu 7 milioane de lei în blocaj la Lacu Dulce, pe proceduri birocratice. (…) Dacă mergem punctual pe lucrurile asumate în campania electorală, aș putea să zic că am reușit să realizăm peste 70% pentru ce ne-am asumat pentru acești doi ani, nu pentru cei patru ani de zile. Dacă mergem în schimb pe nevoile orașului, în momentul în care vom putea să intervenim pe străzi și cu divizia proprie de asfaltare a Primăriei Municipiului Brăila, procentele vor fi cu totul și cu totul diferit și atunci mă voi declara și eu mulțumit. (…) 100% nu vom putea să rezolvăm tot, dar un procent de peste 70% la finalul celor patru ani cred că va fi realizat. Indiferent cât ne vor întârzia la licitații, indiferent, tot le vom finaliza și tot vom lucra”, a afirmat primarul Marian Dragomir.

În ceea ce privește al doilea mandat, edilul șef a precizat că este o provocare, însă a recunoscut că, pentru a-l obține, mai trebuie să rezolve niște probleme extrem de urgente. ”Pentru a avea al doilea mandat, trebuie să avem divizia proprie de asfaltări pe străzi, trebuie să finalizam licitațiile și așa cum se lucrează azi în Chercea și pe Șoseaua Focșani, să se lucreze în toate cartierele. Așa cum am finalizat primul lot de parcări, așa cum suntem acum în lucrări la bazinul olimpic, trebuie să realizăm și celelalte parcări care sunt acum în diverse faze ale licitației”, a spus edilul șef.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati