Stângă: Pucheanu a preluat frâiele Primăriei Galați fără instrucțiuni de folosire

* Preşedintele PNL Galaţi îl critică pe edilul şef pentru lipsa de realizări din primul an de mandat *

Deși mai sunt trei ani până la alegerile locale, senatorul liberal George Stângă a lansat un atac dur la adresa edilului social-democrat Ionuț Pucheanu și a echipei sale din Primărie. Liderul PNL Galați a prezentat o “carte neagră” a primului an de mandat al primarului, nominalizând şi câteva dintre nerealizările administrației PSD. “Un an, zero realizări. A trecut anu’, Nica a făcut Pucheanu. Domnul Primar Pucheanu, din păcate pentru gălăţeni, cred că a preluat conducerea Primăriei Galați fără instrucțiunile de folosire. Nu-mi explic cum, din cele 15 promisiuni pe care le-a avut în campania electorală, nu a reușit să finalizeze sau să demareze măcar una”, a spus senatorul liberal.

Stângă a vorbit despre bâlbele administrației pe subiectul sistemului de încălzire centralizat şi despre transparența decizională, făcând referire la licitațiile pentru desemnarea firmelor câștigatoare pentru realizarea logo-ul Galațiului sau la transmisiunile ședințelor de Consiliu Local.

Un punct aparte l-a reprezentat problema câinilor fără stăpân. “Au dublat sau chiar au triplat tarifele pentru prinderea, transportul și sterilizarea câinilor fără stăpân, (…) în campania electorală a fost o dispută între fostul și actualul primar, acuzându-se unul pe altul de incompetență. Actualul primar i-a reproșat fostului că nu a reușit să rezolve această problemă deoarece dumnealui (Marius Stan n.r.), în patru ani de zile, nu a dat o dispoziție prin care să împuternicească o persoană care să colaboreze cu serviciul Ecosal în vederea soluționării problemei. Când trebuie să dea explicații, domnul Pucheanu se descurcă de minune… stă mai prost cu pusul în practică”, a declarat George Stângă.

Totodată, liderul liberalilor gălăţeni a amintit un alt eşec al administraţiei locale. George Stângă a arătat un document semnat de ministrul dezvoltării regionale, Sevil Shhaideh, care menționa că Galațiul nu a transmis lista cu clădirile de locuit încadrade în clasa 1 de risc seismic, în vederea includerii acestora în Programul de acțiuni pe 2017.

adresa sevil shhaideh

814 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati