Super-razie pe șoselele gălățene: Amenzi de circa 580.000 de lei în trei zile

* La razie au participat polițiști din șapte județe * Oamenii legii au constatat peste 2.000 de contravenții *

Super-razie pe drumurile din județul Galați. În timpul unui control care a durat trei zile, polițiști din Galați și din alte șase județe au constatat peste 2.000 de contravenții și au aplicat amenzi în valoare totală de aproximativ 580.000 de lei. În același timp, oamenii legii au reținut zeci de permise de conducere și certificate de înmatriculare.

“Acțiunea, la care au participat polițiștii din cadrul structurilor de poliție rutieră ale Inspectoratului de Poliție Județean Galați, având sprijinul polițiștilor din județele Brăila, Tulcea, Buzău, Vrancea, Vaslui și Bacău s-a desfășurat în perioada 30.10.2018 – 01.11.2018, pe raza județului Galați. În cadrul acţiunii au fost constatate 2017 contravenţii, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, dintre care 671 pentru neportul centurii de siguranță și 401 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 579.295 lei. Au fost reținute în vederea suspendării 76 permise de conducere, dintre care 12 pentru consum de alcool, 25 pentru neacordare prioritate pietoni, 11 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 13 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 61 certificate de înmatriculare și 18 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare”, a comunicat IPJ Galați.

În cadrul raziei au fost constatate și zece infracțiuni la regimul rutier, dintre care cinci infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, patru infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și o infracțiune de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati