Suspectul în cazul fetiței agresate sexual a fost arestat preventiv. El este acuzat de viol

* Bărbatul, un brăilean de 39 de ani, este recidivist, având la dosar mai multe infracțiuni de natură sexuală și violențe *

Suspectul reținut în cazul fetiței de 10 ani agresate marți dimineață în Galați este un bărbat în vârstă de 39 de ani din Brăila. Reținut inițial pe bază de ordonanță de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, el a fost arestat preventiv în cursul serii. Magistrații de la Judecătoria Galați au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Între timp, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din agresiune sexuală în viol.

Bărbatul este recidivist, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de natură sexuală și a unor violențe.

După ce a violat-o pe fetița de 10 ani într-o scară de bloc din Galați, el a fost prins de polițiști în cursul după-amiezii la Brăila, în urma unui apel la 112 care sesiza consumarea unui act sexual oral, posibil cu un minor, pe Faleza Dunării din Brăila. “La ora 13:48 am fost sesizați de către cetățeni cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Brăila, întreține raporturi sexuale orale cu un tânăr, posibil minor, pe faleza municipiului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificându-l pe bărbat, care a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări. Cea de-a doua persoană nu a fost încă identificată”, a comunicat Biroul de presă al IPJ Brăila.

Polițiștii brăileni au constatat că bărbatul corespunde semnalmentelor agresorului sexual din Galați, ale cărui imagini tocmai fuseseră făcute publice, și l-au predat colegilor din Galați.

Citește și:

O fetiță de 10 ani din Galați a fost agresată sexual în scara unui bloc

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati