UPDATE: Tânărul care a luat un poliţist pe capotă a fost arestat pentru 30 de zile

UPDATE – Tribunalul Galați a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele gălăţeanului în vârstă de 27 de ani care, duminică, a luat un agent pe capotă ca să scape Poliție deoarece conducea fără permis.

El s-a predat în această dimineață la Parchet, unde a sosit alături de avocatul său, fiind reținut imediat.


* El va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă *

Tânărul de 27 de ani din Galaţi care, duminică, a lovit cu maşina un agent ca să scape de Poliţie pentru că nu avea permis de conducere s-a predat astăzi. “Bărbatul s-a prezentat în această dimineaţă la sediul Parchetului însoţit de avocatul său. Pe numele lui, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, dar a fost prins la volan de două ori în timpul săptămânii trecute. A doua oară, duminică, el a fost depistat în trafic de un echipaj de Poliţie, a oprit maşina, dar când poliţiştii s-au apropiat pentru a-l legitima, acesta a demarat în trombă, luându-l pe capotă pe unul dintre ei. Poliţistul accidentat, în vârstă de 48 de ani, a ajuns la spital cu o contuzie la genunchiul stâng. Oamenii legii au tras patru focuri în plan vertical şi asupra autoturismului, dar în zadar. Maşina a fost găsită puţin mai târziu pe strada Portului, abandonată şi cu parbrizul spart.

Pe numele tânărului sunt deschise dosare penale pentru conducere fără permis, ultraj şi tentativă la omor.

bmw

masuratori politie bmw

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati