Tancrad va deszăpezi drumurile judeţene din Brăila în următoarele două ierni

* Valoarea totală contractului este de 5 milioane de lei *

Județul Brăila va fi deszăpezit în următoarele două ierni de firma Tancrad. Societatea a câștigat contractul pus la bătaie de CJ Brăila, în valoare totală de 5 milioane de lei. Este vorba despre aceeași societate care s-a ocupat și până acum de deszăpezirea din județ și de care președintele CJ Brăila s-a declarat mulțumit.

“S-a câștigat contractul de deszăpezire pe doi ani de zile. Asta înseamnă că stăm liniștiți pentru la iarnă, pentru că suntem pregătiți din punct de vedere al adjudecării contractului, nu mai avem niciun fel de problemă pentru iarna 2017-2018 și iarna 2018-2019. A fost o singură firmă care și-a depus ofertă. Îmi pare rău că la acest segment nu e concurență foarte mare și poate, nu știu, la următoare contracte sperăm să vină și alte firme”, a declarat președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac.

Acesta a ținut să precizeze că suma de 5 milioane de lei este suma maximă prevăzută pentru deszăpezire, însă, de fapt, se decontează doar lucrările efectuate, așa că, practic, este puțin probabil ca suma să fie cheltuită în totalitate. De altfel, în anii trecuți, s-au cheltuit în general doar o treime din banii alocați.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati