Târg de internship-uri, miercuri şi joi, la Facultatea de Inginerie de la Galaţi

* Evenimentul este organizat de Liga Studenţilor, cu sprijinul AJOFM Galaţi *

Studenţii şi tinerii sunt invitaţi, miercuri şi joi, la Târgul de internship-uri organizat de Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, cu sprijinul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) de la Galaţi. „Având în vedere implicarea activă a AJOFM Galaţi în acţiunile destinate integrării pe piaţa muncii a tinerilor, precum şi tradiţionala colaborare cu mediul academic din Galaţi, vă invităm să participaţi la Târgul de internship-uri organizat de Liga Studenților din Universitatea «Dunărea de Jos» Galați. Evenimentul, aflat la a 3-a ediție, se va desfăşura în perioada 29-30.03.2017, interval orar 10.00-14.00, Corp «D» Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii «Dunărea de Jos» Galați”, a anunţat Agenţia.

Conform aceleiaşi surse, proiectul are ca scop facilitarea inserției studenților pe piața muncii prin accesul la stagii de practică şi programe de internship. „Pentru tineri, un program de internship poate înseamna un start de succes în carieră, o modalitate excelentă de a experimenta un job înainte de a intra propriu-zis pe piaţa muncii, şansa de a cunoaşte profesionişti din domeniu şi de a interacţiona cu oameni cu pasiuni comune. Pentru companii, un program de internship poate înseamna o modalitate de recrutare a viitorilor angajaţi, identificarea talentelor cu potențial şi o nouă perspectivă în cadrul proiectelor ce vizează creşterea productivităţii sau îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite”, a precizat AJOFM Galaţi.

Companiile interesate sunt rugate se ia legătura pentru detalii de prezentare şi logistică cu Ana-Maria Bogdan, Director Departament Fundraising în cadrul Ligii Studenților din Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, telefon 0726892551, email ana-maria.bogdan@lsgalati.ro.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati