TIR răsturnat pe DE 584, la doar câțiva metri de un depozit cu tone de azotat de amoniu

* Traficul este îngreunat, transportatorul trebuind să trimită o macara pentru ridicarea TIR-ului *

Pericol maxim pe DE 584, aproape de intrarea în municipiul Brăila, după ce un TIR ucrainean s-a răsturnat pe carosabil. Şoferul, tot ucrainean, a adormit la volan și nu a mai observat separatoarele de sensuri de pe mijlocul drumului. TIR-ul a intrat frontal în parapeții de beton, răsturnându-se apoi pe o parte, pe sensul opus de mers.

Din fericire, nicio mașină nu venea din sens opus în acel moment, altfel ar fi fost prinsă sub mastodont. Norocul cel mai mare a fost însă că TIR-ul nu s-a răsturnat pe sensul său de mers, unde, chiar lângă carosabil, în curtea unei societăți private, sunt depozitați sute de saci cu azotat de amoniu, care se folosește la îngrășămintele agricole. Azotatul de amoniu este o substanță solidă, incoloră, solubilă în apă, foarte periculoasă, care întreține arderea și care poate exploda foarte ușor la încălzire.

După ce s-a răsturnat, șoferul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de pompieri pentru scoaterea lui din cabină. Bărbatul a fost dus la spital, însă se află în afara oricărui pericol, poliţiştii căutând acum un translator pentru a se înțelege cu el.

În acest moment, traficul este îngreunat în zonă. Firma transportatoare trebuie să trimită o macara pentru ridicarea autotrenului de pe carosabil.

2405 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati