Tupeu nesimţit: Și-a lăsat mașina în mijlocul străzii pe motiv că nu avea loc de parcare

* Autoturismul a fost ridicat pentru expertiză, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru împiedicarea circulaţiei pe un drum public *

Tupeu extrem la un șofer care și-a lăsat, în miez de noapte, mașina fix în mijlocul drumului, pe o stradă din cartierul brăilean Obor. Cei care locuiesc în zonă au constatat cu stupoare că mașina, lăsată în jurul orei 01:00 dimineaţa, era încă acolo și în jurul orei 11:30. Autoturismul trona în mijlocul străzii, la câţiva metri de o intersecţie, blocând circulaţia.

Primii care s-au sesizat au fost poliţiștii locali, care au asigurat zona, le-au solicitat celorlalţi șoferi care își parcaseră mașinile în zonă să le mute pentru ca traficul să se poată derula cumva pe lângă mașina abandonată și au identificat proprietarul. Este vorba despre un bărbat din Tulcea care locuiește în Brăila. În scurt timp, la faţa locului au sosit și rutieriştii, dar și un echipaj de la criminalistică, care a fotografiat autovehiculul și zona.

Contactat de poliţiști, proprietarul mașinii a venit să o mute, explicându-le oamenilor legii că ieri i-a împrumutat mașina unui cumnat care i-a spus că nu a avut unde să o parcheze, fără să îi dea însă detalii. Cu toate că poliţistul rutier i-a atras atenţia şoferului asupra gravităţii faptei, proprietarul s-a arătat nedumerit și ușor ofensat, neînţelegând cum anume mașina sa, parcată în mijlocul străzii, încurcă circulaţia.

Autoturismul a fost ridicat pentru expertiză, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru împiedicarea circulaţiei pe un drum public.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati