Un angajat al unei firme de cablu a murit după ce s-a prăbuşit de la etajul 8 al unui bloc din Brăila

* Se pare că tânărul, care făcea nişte debranşări în blocul respectiv, a căzut accidental, dar autorităţile nu exclud nicio variantă *

Tânărul, angajat al unei companii de cablu, internet și telefonie, lucra în blocurile E de pe Șoseaua Vizirului din Brăila, când colegilor lui li s-a părut suspect că, de câteva ore, nu mai știau nimic de el. Bărbatul avea de făcut niște debranșări în blocul respectiv și de la ora 12:30 nu mai luase legătura cu colegii săi. După ce au așteptat câteva ore, timp în care bărbatul nu a mai dat niciun semn de viață, colegii s-au decis să îi refacă traseul. Între timp, un locatar din zonă a anunțat că a descoperit un trup neînsuflețit în camera ghenei din bloc. Colegii bărbatului l-au identificat, iar autoritățile au declanșat o anchetă.

Din primele cercetări, se pare că tânărul ar fi încercat să sară peste un zid care bloca un pasaj dintre scările 3 și 4, de la etajul 8 al blocului, când ar fi alunecat și ar fi căzut în gol. Oamenii legii nu exclud însă nicio altă variantă, iar ancheta este în plină desfășurare.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati