Un angajat al unei firme de cablu a murit după ce s-a prăbuşit de la etajul 8 al unui bloc din Brăila

* Se pare că tânărul, care făcea nişte debranşări în blocul respectiv, a căzut accidental, dar autorităţile nu exclud nicio variantă *

Tânărul, angajat al unei companii de cablu, internet și telefonie, lucra în blocurile E de pe Șoseaua Vizirului din Brăila, când colegilor lui li s-a părut suspect că, de câteva ore, nu mai știau nimic de el. Bărbatul avea de făcut niște debranșări în blocul respectiv și de la ora 12:30 nu mai luase legătura cu colegii săi. După ce au așteptat câteva ore, timp în care bărbatul nu a mai dat niciun semn de viață, colegii s-au decis să îi refacă traseul. Între timp, un locatar din zonă a anunțat că a descoperit un trup neînsuflețit în camera ghenei din bloc. Colegii bărbatului l-au identificat, iar autoritățile au declanșat o anchetă.

Din primele cercetări, se pare că tânărul ar fi încercat să sară peste un zid care bloca un pasaj dintre scările 3 și 4, de la etajul 8 al blocului, când ar fi alunecat și ar fi căzut în gol. Oamenii legii nu exclud însă nicio altă variantă, iar ancheta este în plină desfășurare.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati