Un autocar cu copii din Rep. Moldova a derapat în judeţul Galaţi, iar o gravidă a născut acasă

* De ieri şi până azi, ISU Galaţi a rezolvat operativ peste 150 de situații de urgență *

Un autocar din Republica Moldova, care transporta 8 adulţi şi 16 copii, a derapat în afara părţii carosabile din cauza zăpezii, iar pasagerii şi-au petrecut noaptea la Oancea, într-un cămin de bătrâni. “Un autocar din Republica Moldova cu 8 adulți și 16 copii a derapat în afara părții carosabile. Aceștia au fost cazați pe timpul nopții la căminul de bătrâni din Oancea, iar în cursul dimineții autocarul a fost repus pe carosabil pentru a-și continua cursa”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Tot din cauza drumurilor impracticabile, o gravidă din Drăguşeni a născut acasă. Ea a fost permanent monitorizată şi telefonic, şi cu personal din comună. La două ore de la naştere, un echipaj medical a ajuns la femeie şi copil şi i-a transportat la Spitalul din Târgu Bujor.

În total, de ieri şi până azi, Gruparea operativă a ISU Galaţi a monitorizat și rezolvat operativ un număr de peste 150 de situații de urgență, peste 50 semnalând mașini blocate în trafic, cazuri medicale la care nu se putea ajunge, arbori căzuți pe autoturisme sau care blocau carosabilul.

Citeşte şi:

25 de oameni au fost salvaţi din nămeţi cu şenilata. DN 24D şi DN 26 sunt închise

Galaţi: 12 drumuri judeţene sunt blocate de sulurile de zăpadă, care măsoară şi doi metri înălţime

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati