Un bărbat a murit şi altul a fost rănit după ciocnirea dintre un autoturism şi o dubă de transport valori

* Accidentul s-a produs pe DN 2B, între localitatea Lacu Sărat şi Pădurea Stejarul *

Un bărbat de 37 de ani și a pierdut viața, iar un altul a fost rănit, după ce primul a pierdut controlul volanului și a intrat într-o autospecială de transport valori. Accidentul s-a petrecut în această dimineață pe DN 2B, la ieșirea din localitatea brăileană Lacu Sărat.

Așa cum s-a stabilit în urma cercetărilor, șoferul de 37 de ani, din București, se afla la volanul unui autoturism Fiat ce se deplasa de la Buzău spre Brăila, când a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu o mașină de transport valori care se deplasa din sens opus. În urma impactului, autospeciala de transport valori s-a răsturnat, iar Fiatul a ajuns pe câmp.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, însă cadrele medicale nu l-au mai putut salva pe șoferul Fiatului. A fost preluat și transportat la spital șoferul autospecialei de transport valori, care acuza dureri în zona toracică. Este vorba de un bărbat de 45 de ani, din Buzău.

La fața locului au ajuns și jandarmii brăileni, care au asigurat trasportul de valori până la transferul acestuia în alt vehicul. Mașina de valori a fost repusă pe roți de un utilaj de la Drumuri și Poduri. Dacă reprezentanții firmei de transport valori nu o vor putea deschide pentru a transfera în altă maşină bunurile aflate înăuntru, va fi chemată o macara care o va urca pe o platformă de transport specială, pentru a fi dusă la sediul firmei.

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului, iar în cauză au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și omor din culpă.

2

3

1030 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati