Un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități neuromotorii se deschide în decembrie la Galați

* O licitație caritabilă pentru finanțarea centrului a strâns, săptămâna trecută, 12.000 de lei *

Un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități neuromotorii se deschide în decembrie la Galați. Este vorba de Centrul Regional de Recuperare ’’Vasile Alexandru’’, care are programată inaugurarea pe 3 decembrie, se arată într-un comunicat de presă.

O licitație caritabilă pentru finanțarea centrului a avut loc vineri, 19 octombrie, la Amiro Events. Gala Caritabilă NEMO a atras peste 200 de persoane din Galați și nu numai și a strâns aproximativ 12.000 de lei. ʺPeste 200 de invitați au mobilizat, prin imensa lor generozitate, o sumă astronomică (aproximativ 12.000 lei s-au strâns în urma licitației) pentru deschiderea Centrului Regional de Recuperare ’’Vasile Alexandru’’ Galațiʺ, a declarat Mihaela Lupu, coordonatorul proiectului.

Au fost scoase la licitație tablouri, icoane pe sticlă și lemn, vouchere, ședințe foto, ședințe de balneofizioterapie, UEFAntasticii România 100 (tricou cu semnătura fotbalistului Mihai Neșu, calendar 2018-2019, agenda personalizată), tricou și minge Oțelul Galați, campanii publicitare, bijuterii din aur și un zbor deasupra orașului.

Printre invitații galei caritabile s-au numărat Nicu Alifantis, Anisia Gafton și Serghei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati