Un incendiu pornit de la o baie lipovenească a distrus o locuință în Brăila

* Când a văzut flăcările, proprietarul, panicat, a ieşit în curte şi a început să strige după ajutor, în loc să sune la 112, ceea ce a întârziat intervenţia pompierilor *

Panică într-un cartier din Brăila, după ce un imobil a fost cuprins de flăcări. Totul a pornit de la o saună, pe care proprietarul imobilului, situat pe strada Mircea cel Mare, un bărbat de 70 de ani, de abia o folosise. Din pricina coșului de fum necurățat, în podul locuinței a pornit un incendiu care s-a extins la baie, bucătărie și o cameră de locuit. Acestea au fost distruse aproape în totalitate. Flăcările au atins și casa unui vecin, unde au distrus doar doi metri de acoperiș.

Bărbatul de 70 de ani a observat flăcările, însă, panicat, a ieșit în curte strigând după ajutor, în loc să sune la 112. De abia când, într-un târziu, l-a auzit un vecin au fost chemați pompierii. A fost nevoie de patru autospeciale pentru stingerea incendiului.

Bătrânul a primit îngrijiri medicale pentru atacul de panică suferit. Acesta era singur acasă în momentul producerii incendiului.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati