Un mort și un rănit după ce o altercaţie între frați s-a lăsat cu împușcături

* S-a întâmplat azi-noapte în oraşul Măcin din judeţul Tulcea *

Un tânăr de 26 de ani a murit, iar altul, de 25 de ani, a ajuns la spital după ce o altercaţie între frați s-a lăsat cu împușcături. Totul s-a întâmplat, azi-noapte, la Măcin. Conform spuselor rudelor tânărului decedat, acesta a fost împușcat de propriul frate, din greșeală, după ce s-ar fi certat. De față ar fi fost mai multe persoane, care sunt acum audiate de polițiștii tulceni. În ceea ce îl privește pe tânărul rănit, acesta este vecin cu tânărul împușcat și spune că că, azi-noapte, a auzit gălăgie în gospodăria în care locuiau cei doi frați. A auzit apoi două bubuituri și a simțit ceva la mână. Când s-a uitat, a văzut că este plin de sânge, așa că a chemat ambulanța.

La fața locului s-au deplasat două salvări, care i-au preluat pe cei doi tineri, unul în stare foarte gravă și celălalt rănit la mână. Însă, la Punctul Trecere Bac spre Brăila, tânărul rănit grav a intrat în stop cardiorespirator și, în ciuda eforturilor echipajului de pe salvare, a decedat. A fost transporat la Serviciul de Medicină Legală din Brăila. Autopsia a relevat faptul că tânărul a fost împuşcat chiar în piept, de la mică distanță, cu o armă de calibru mare, probabil de vânătoare, și că nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Cel rănit a fost dus la Spitalul Județean Brăila, unde a primit îngrjirile necesare. Rana de la mână nu i-a pus viaţa în pericol, dar este adâncă şi bărbatul va mai rămâne internat în spital.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati