Un muncitor din Brăila şi-a pierdut viața după ce a căzut de pe un bloc cu 8 etaje

* Este vorba despre un tânăr de 30 de ani care lucra fără echipament de protecţie la reabilitarea exteriorului unui apartament situat la etajul 8 al unui bloc de pe Bulevardul Independenţei *

accident braila1Accident mortal de muncă în Brăila. Un muncitor de 30 de ani, care lucra la reabilitarea fațadei unui apartament situat la etajul 8 al unui bloc de pe Bulevardul Independenței, clădirea în care funcționează sediul central al CEC, a căzut de pe clădire şi a murit pe loc. La fața locului s-a deplasat o Ambulanță, dar medicul nu a mai putut decât să constate decesul.

Tânărul nu purta echipament de protecție în momentul în care s-a produs incidentul, deşi patronul firmei la care lucra spune că își dotase muncitorii cu tot echipamentul necesar și că mereu le repetă să își pună hamurile când lucrează la înălțime, chiar dacă ei consideră că sunt în siguranță.

Conform declarațiilor patronului, tânărul era pe bloc, dându-i material la mână colegului său, care era prins în ham, la exteriorul unui balcon. La un moment dat, muncitorul care lucra la exterior și-a văzut colegul cum cade pur și simplu pe lângă el. Bărbatul nu a putut face nimic pentru a-și salva colegul. Victima lucra în cadrul acestei firme de cinci ani.

În cauză, Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care tânărul și-a pierdut viața.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati