Un şofer de ambulanţă din Galaţi, filmat în timp ce fura motorină din salvare, a fost dat afară şi este şi cercetat penal

* Conducătorul auto, cu o vechime de 17 ani la locul de muncă, a fost prins cu ajutorul unor imagini-amator, dar şi al informaţiilor înregistrate de sistemul GPS al autospecialei *

Un şofer de ambulanţă din Galaţi a fost prins, cu ajutorul unor imagini-amator, la furat motorină din rezervorul maşinii medicale pe care o conducea. Imaginile au ajuns virale pe internet şi aşa le-au văzut şi colegii bărbatului. Şoferul, care are 48 de ani şi care era angajat de 17 ani la Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), a fost dat afară vineri, imediat ce imaginile au fost văzute de conducerea SAJ. Directorul Ambulanţei gălăţene, dr. Mihai Polinschi, a precizat că bărbatul a negat întâi fapta, dar, pus în faţa probelor – ambulanţele gălăţene au sistem de GPS –, a recunoscut.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă le mulţumeşte public gălăţenilor care au arătat ce se întâmplă, dar îşi cere şi scuze pentru fapta pe care a putut să o facă fostul lor coleg.

Bărbatul, rămas fără loc de muncă, s-a ales şi cu dosar penal pentru furt deoarece SAJ a sesizat şi Poliţia. Şi asta doar pentru 30 de litri de motorină, cât reprezintă prejudiciul.

Sursa video: YouTube

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati