Un șofer a intrat cu maşina într-un grup de nuntași la Brăila şi a fugit de la locul accidentului

* Un bărbat s-a ales cu laba unui picior aproape amputată, iar o femeie a fost aruncată în aer *

Ce trebuia să fie o zi perfectă, cu distracție și voie bună, s-a transformat într-un coșmar pentru niște brăileni. Un șofer a intrat în plin cu mașina într-un grup de nuntași. Un bărbat și o femeie au fost răniți, bărbatului fiindu-i aproape amputată laba unui picior.

Totul s-a petrecut în fața Bisericii Grecești din Brăila, la câteva momente după încheierea slujbei religioase. Nuntașii ieșiseră din curtea bisericii și se organizau pentru a merge la restaurant, când un șofer care circula cu viteză a pierdut controlul volanului, a derapat, mașina urcându-se pe trotuar și lovind în plin un grup aflat exact lângă gardul bisericii. Primul lovit a fost un bărbat de 38 de ani, care a ajuns sub mașină, cu picioarele zdrobite și laba unui picior aproape amputată. Următoarea victimă a fost o tânără de 29 de ani, care a fost aruncată în aer și care a căzut apoi la câțiva metri de mașină. Imediat după impact, șoferul, care se pare că era singur în autoturism, a fugit, sub privirile consternate ale martorilor.

Imediat, oamenii s-au mobilizat pentru a acorda primul ajutor răniților, până la sosirea echipelor de intervenție. Norocul bărbatului grav rănit a fost că soția sa este doctor și i-a acordat îngrijirile necesare, căci bărbatul sângera puternic. Tânăra a scăpat mai ușor, cu lovituri și contuzii, și spune că nu își amintește decât că ieșise din biserică și se uita pe telefon, așteptând mașina, când a văzut cu coada ochiului o mașină roșie îndreptându-se spre ei, după care s-a trezit la spital.

Ambele victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru îngrijiri medicale, bărbatul intrând imediat în operație.

Șoferul a fost indentificat, iar polițiștii brăileni desfășoară acum cercetări pentru prinderea lui.

11020 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati