Unul dintre autorii atacului cu armă de foc de la „Lisboa” a fost prins

Unul dintre autorii atacului cu armă de foc produs în luna septembrie a anului 2018 în apropierea unei sălii de jocuri din cartierul gălățean Micro 19 a fost prins de polițiști. El era căutat de mai bine de un an, iar pe numele său fusese emis un mandat de arestare în lipsă în luna februarie a acestui an. 

„La data de 06 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați, au depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit național și internațional, pe numele căruia existau două mandate de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, precum și un mandat de arestare preventivă, într-un dosar penal în care acesta este bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de omor calificat și a infracțiunilor de uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat al poliției.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15/16.09.2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat, de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice.

„În mansarda imobilului din municipiul Galați, unde a fost depistat bărbatul, polițiștii au găsit 4 pistoale cu muniție letală, suma de 10 500 lei și o cantitate de substanță vegetală susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de mare risc, bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor”, se mai arată în comunicatul de presă.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati