USR: Vom fi membri fondatori ai unui nou grup din Parlamentul European

Europa se află în pericol din cauza populiștilor, care știu să își adapteze discursul și să vorbească ăe înțelesul oamenilor. Pe de altă parte, cei care îi combat vorbesc doar despre regulamente și directive, sunt de părere cei de la USR și PLUS.

Soluția în acest caz este înființarea unui nou grup în parlamentul European, la care USR și PLUS vor fi membri fondatori, a anunțat Cristian Ghinea, candidat USR la alegerile pentru Parlamentul European la „Deschide Lumea”, emisiune transmisă pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila..

„Federalismul cetățenesc înseamnă că avem nevoie să umplem Uniunea Europeană de sens civic. (…) Antieuropenii se vând foarte bine și au un discurs pe înțelesul oamenilor. Pe de altă parte dacă acestora li se opun doar indivizi cu cravată, care vorbesc doar despre regulamente și directive, atunci Uniunea Europeană este distrusă”, a declarat candidatul USR, Cristian Ghinea.

În acest condiții, cele două partide anunță că, după alegeri, vor face parte dintr-un nou grup politic european și că vor ajuta la formarea acestuia.

Noi suntem invitați să fim membri fondatori la acest nou grup din Parlamentul European care își propune ca misiune să salvarea Europei”, a mai spus Ghinea.

La rândul său, George Edward Dircă, deputat USR de Galați a spus că cei aflați în acest moment la guvernare fac tot posibilul ca oamenii să își piardă încrederea în mecanismele de funcționare ale unui stat de drept.

Agenda noastră este stabilită de persoane cu probleme penale care în ultima perioadă nu au făcut altceva decât să își rezolve propriile probleme în încercarea de a destabiliza și de a scădea încrederea cetățeanului în actul de justiție”, a declarat Dircă la „Deschide Lumea”.

Emisiunea este transmisă LIVE pe Facebook

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati