Vasile Constantin Varga, PNL, lansează săgeţi înspre primarul PSD Marian Dragomir

* Consilierul judeţean liberal critică, între altele, asfaltarea străzilor iarna *

Invitat în ediţia de miercuri a emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, consilierul judeţean PNL Vasile Constantin Varga, fiul mult mai cunoscutului deputat PNL de Brăila Vasile Varga, a aruncat săgeți în direcția primarului PSD Marian Dragomir. Varga s-a referit pentru început la propunerile PNL de eliminare a taxei pe apa pluvială și de reducere la jumătate a taxei de de salubritate, respinse în CLM Brăila. “Diferenţa de taxe, de la 7 la 11 lei pentru gunoi, aduce un plus la bugetul local de 1 milion de euro. Am întrebat: ‘Ce faceți cu acești bani? Asfaltați vreo stradă, ce faceți cu ei? Ok, nu modificați taxa, dar arătați-ne ce faceți cu acea sumă de bani!’. Niciodată nu s-a dat niciun răspuns oficial”, a afirmat Vasile Constantin Varga.

Tânărul liberal s-a arătat nemulțumit şi de felul în care arată străzile din Brăila. “Se asfaltează și se peticeşte iarna. La primăvară, odată cu topirea zăpezii, e posibil că acele gropi să fie mult mai adânci, să ne avariem mașinile. Nu s-a lucrat toată vara. Toată vara, Brăila nu a fost un șantier, ci un crater. Nu există stradă fără o groapa”, a afirmat consilierul judeţean PNL.

Acesta a apreciat investiția făcută de Primărie în iluminatul stradal, dar a reclamat spectacolele pe care instituția le organizează pe platoul din centrul orașului. “Zece zile de petreceri. La noi se petrece de la 1 decembrie, timp de zece zile. (…) Se plâng locuitorii care au imobile lângă primărie. Nu se pot odihni. De o săptămână, încontinuu, petreceri. Problema e că sunt formații care cântă la prânz, când majoritatea oamenilor este la serviciu. Pentru cine cântă? Nu e nimeni pe platoul Primăriei. (…) Acolo se toacă banii. Cu banii ăia se putea asfalta o arteră”, a declarat Vasile Constantin Varga la “Deschide Lumea”.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati