Cortez: Fără candidaţi impuşi de la centru sau neagreaţi de şefia PNL Brăila, la parlamentare

* Noul preşedinte al PNL Brăila spune că a primit promisiunea conducerii centrale că filiala brăileană va avea libertate deplină în alegerea candidaţilor la alegerile parlamentare din toamnă *

Liberalii brăileni spun că au obţinut promisiunea conducerii centrale a partidului că vor fi lăsaţi să îşi aleagă singuri candidaţii la alegerile parlamentare din toamnă şi că nu se vor trezi pe liste nici cu candidaţi “paraşutaţi” din Capitală, dar nici cu colegi din Brăila care nu sunt agreaţi la nivel local. Informaţia a fost făcută publică de noul preşedinte unic al PNL Brăila, Vasile Cortez, în cazul unei conferinţe de presă. “Partidul este unul deschis, s-a deschis deja, au venit oameni tineri, au venit şi oameni care nu au mai activat din 2011 şi, dacă vorbim de pregătirea alegerilor parlamentare, pentru mine e important cu ce ofertă venim în faţa electoratului. Până la sfârşitul lunii august vom avea stabiliţi candidaţi. Eu când am preluat filiala am pus două condiţii: fără candidaţi impuşi de centru şi fără candidaţi, chiar şi din mandatul 2012-2016, care nu sunt agreaţi de noi. Dacă ne vor fi impuşi, noi nu îi vom vota”, a declarat şeful PNL Brăila.

Vasile Cortez a amintit că obiectivul său este acela ca PNL să obţină la Brăila trei parlamentari la alegerile din toamnă. “Vreau să îi obţin şi am convigerea şi crezul meu – şi ca preşedinte, şi unul personal – că PNL le va fi de folos brăilenilor. Am convingerea că brăilenii, începând cu decembrie, vor avea nevoie de PNL. Eu sper să obţinem un senator şi doi deputaţi”, a spus Cortez.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati