Vernisaj al expoziţiei semnate de sculptorul Liviu Mocan, miercuri, la Galaţi

* Lucrările vor putea fi admirate la Muzeul de Artă Vizuală din strada Traian *

Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi organizează mâine, 12 aprilie, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei semnate de sculptorul Liviu Mocan, a anunţat Simona Biriş, şeful Departamentului de Relaţii Publice al muzeului.

“Eu caut să lustruiesc oglinzi pentru cer”, spune Liviu Mocan, care se va întâlni cu publicul gălățean și pe 13 aprilie, tot de la ora 18:00, pentru o discuție mai amănunțită despre propria artă, prezentând celor care vor veni la muzeu și o serie de înregistrări din filmoteca personală.

Născut în 1955, în Cara, județul Cluj, Liviu Mocan a absolvit Academia de Artă din Cluj și a făcut studii postuniversitare la Universitatea Anderson și Colegiul Mississippi din Statele Unite ale Americii.

Membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, dar şi al Fundației EL și al grupului Atelier +, Liviu Mocan a avut nenumărate expoziţii personale şi de grup, atât în ţară, cât şi în străinătate, bogata sa creaţie fiind recompensată şi prin intermediul premiilor naţionale şi internaţionale.

Are lucrări în colecții de stat și private, dar și în spații publice din România, Elveția, Germania, Anglia, S.U.A., Norvegia, Danemarca, Noua Zeelandă, Ungaria, Austria, Grecia, Egipt, Australia.

3406 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati