Victor Doagă este candidatul PNL Brăila pentru Primăria comunei brăilene Viziru

* Fotoliul de primar a rămas vacant după ce edilul ales, liberalul Vasile Visalon, și-a dat demisia la sfârșitul lunii noiembrie, invocând motive legate de sănătate *

primaria-viziru-2PNL-iştii brăileni şi-au lansat candidatul la Primăria comunei brăilene Viziru, duminică, în prezența secretarului general interimar al PNL, Cristian Busoi. Acesta a precizat că, din punctul său de vedere, candidatul PNL este unul bine cunoscut în comună și că experiența dobândită anterior în aceeași funcție nu face decât să garanteze faptul că acesta este omul cel mai potrivit pentru fotoliul de edil al localității.

“Sustinem candidatura lui Victor Doagă, un om bine cunoscut în localitate, cu multă experiență, care, cred eu, va și fi primarul comunei. Trebuie doar să muncească, să își mobilizeze echipa și să explice oamenilor care sunt proiectele lui. Am vrut să fim alături de el, să îl încurajăm”, a explicat Busoi în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a adăugat că are încredere în noua conducere a PNL Brăila, mai precis în noul președinte, Alexandru Dănăilă, pe care îl consideră “un tânăr foarte dinamic, cu o echipă unită, care îl va susține și va face toate eforturile pentru ca în Brăila să obțină rezultate foarte bune”.

Alegerile parțiale din comuna Viziru vor avea loc pe data de 11 iunie.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati