Victor Paul Dobre, “clar” ca de obicei: E timpul ca partidul să fie lăsat pe mâna unei noi generaţii, dar nu îmi este indiferent pe mâna cui îl las

* Liderul PNL Galaţi a evitat iar să răspundă întrebărilor legate de o eventuală predare de ştafetă *

Este încă timp pentru pariuri în ceea ce priveşte o eventuală schimbare de gardă la nivelul conducerii filialei PNL Galaţi. Asta deoarece preşedintele în exerciţiu, deputatul Victor Paul Dobre, nu se grăbeşte să facă lumină în privinţa intenţiilor sale, deşi a fost îndelung contestat de unii dintre membrii şi simpatizanţii PNL după rezultatele dezastruoase înregistrate de partid în judeţul Galaţi atât la alegerile locale din iunie 2016, cât şi la cele parlamentare din decembrie.

„Îmi asum rezultatele până la capăt. E timpul ca partidul să fie lăsat pe mâna unei noi generaţii, dar nu îmi este indiferent pe mâna cui îl las”, este declaraţia ambiguă pe care Dobre a făcut-o vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

În căutarea unui răspuns clar, jurnaliştii au insistat, întrebându-l pe Victor Paul Dobre ce ar face în situaţia în care cel mai vocal contestatar al său, dr. Paul Ichim, ar fi acela care ar dori să preia ştafeta. „Întrebaţi-l pe el dacă va candida”, a răspuns Dobre, în stilu-i caracteristic.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati