Victor Paul Dobre: Drumul express, Spitalul Judeţean, centura Galaţiului şi centura Tecuciului au fost respinse la votul în Parlament

* Deputatul PNL de Galaţi formulase aceste amendamente la Legea bugetului pe 2017 *

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, mai multe amendamente pe care le-a adus la Legea bugetului pe 2017, amendamente care ar fi avantajat Galaţiul, dar care nu au fost votate de majoritatea din Parlament, aşa cum nu a fost votat nici un amendament al opoziţiei la Legea bugetului de stat.

Victor Paul Dobre s-a referit la (…) alocarea de sume pentru finalizarea documentaţiilor privind construcţia drumului express care includea în traseu şi Galaţiul, alocarea de fonduri pentru construcţia unui Spital Judeţean, pentru realizarea centurii ocolitoare a Galaţiului şi pentru finalizarea drumului de centură al Tecuciului.

“Toate au fost respinse. Pe infrastructură, (…) un culoar de transport european Siret-Giurgiu ar fi ajutat toate judeţele Moldovei. În masterplan este  un  drum express şi am cerut suplimentarea fondurilor pentru acest obiectiv, să se termine documentaţiile, dar a fost respins, aşa cum a fost respins şi Spitalul Judeţean, centura Galaţiului sau centura Tecuciului. Au fost respinse, deşi avem un gălăţean ministru al Finanţelor, iar preşedintele comisiei de transporturi din Senat este senator de Tecuci”, a afirmat deputatul PNL.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati