VIDEO Cristache, înainte şi după alegeri: “Nu rămân pe nicio funcţie” versus “Candidez la Parlament”

* În plus, liderul PMP Galaţi îl are prim-vicepreşedinte pe Marius Stan, acelaşi pe care l-a atacat timp de un an şi jumătate înainte de alegerile locale *

Liderul PMP Galaţi, Cătălin Cristache, cel care a tras timp de un an şi jumătate în Marius Stan, pe atunci primar al municipiului Galaţi, este acum în poziţia în care îl reconfirmă pe acesta ca prim-vicepreşedinte, după apariţia informaţiilor potrivit cărora Eugen Chebac ar fi acum al doilea om în filială. Iată ce declara Cristache despre Stan în februarie 2016: “Marius Stan i-a girat pe aceşti indivizi, da? Marius Stan a muşcat momeala dată de PSD, UNPR, PC acum patru ani de zile, că va fi candidatul comun în alegerile locale, a ţinut în braţe patru ani de zile toată cloaca asta de partid din interiorul instituţiilor şi astăzi toate partidele şi-au luat jucăriile şi-au plecat acasă, se pregătesc de alegeri. Mariu Stan a rămas singur, săracul!”.

Ba mai mult, Cristache, care jura că nu va pactiza cu nimeni după alegerile locale pentru vreo funcţie de demnitate publică, împarte acum aceeaşi listă de candidatură la Parlament nu doar cu Marius Stan, ci şi cu fostul city manager al acestuia, Aurel Vlaicu. “Dacă nu câştig Primăria, eu nu rămân pe nicio funcţie. Eu nu visez să câştig şi eu ceva, cum visează ceilalţi contracandidaţi ai mei”, afirma, tot în februarie 2016, liderul PMP Galaţi.

Realitatea TV Galaţi-Brăila a pregătit un montaj video care nu poate fi intitulat decât “Cătălin Cristache, înainte şi după”. Montajul conţine declaraţiile “de război” pe care Cristache le-a făcut în februarie 2016, dar şi declaraţii de pace pe care acelaşi Cristache le face în momentul de faţă.

Îl întreb pe Cătălin Cristache când anume a minţit: în precampanie sau acum? Dacă a făcut-o în precampanie, timp de un an şi jumăte, are experienţă, pentru că eu l-am crezut.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati