VIDEO – Dosare penale pentru furt de energie electrică în urma unor razii în Ivești

* Raziile au fost efectuate de echipe mixte formate din polițiști și lucrători ai societății Electrica *

Polițiștii gălățeni, în colaborare cu reprezentanții Electrica Distribuție Muntenia Nord S.A. – Sucursala de Distribuție Galați, au acționat pe linia prevenirii și combaterii furtului de energie electrică.

„La data de 12 februarie  a.c., în intervalul orar 09.30 – 13.30, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Poliție  Rutieră și Secției 3 Poliție Rurală Liești, în colaborare cu reprezentanți SD Electrica Galați, au acționat pe raza comunei Ivești, în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor de furt de energie electrică. La acțiune au participat 16 polițiști și 15 reprezentanți ai SDE Electrica Galați. Cu ocazia verificării legalității racordării la sistemul de distribuție a energiei electrice și alimentării cu energie electrică, polițiștii au depistat 6 persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea  unor instalații artizanale, la rețeaua electrică aparținând S.D. Electrica Galați, sustrăgând astfel energie electrică pentru alimentarea locuințelor”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Galati.

Au fost întocmite 6 dosare de cercetare penală, fiind constatată săvârșirea a 12 infracțiuni, 6 de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea,  şi  alte 6 de furt de energie electrică.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati