VIDEO – Inconştienţă pedepsită: Un şofer care era să producă o tragedie pe DN 26 este luat la pumni

* Întâmplarea a avut loc ieri şi a fost filmată de camera de bord a unui alt participant la trafic *

Pumni şi îmbrânceli în trafic, ieri, pe DN 26, la ieşirea din Galaţi spre Vânători. O cameră dintr-un autoturism a surprins altercaţia dintre un şofer care evită la mustată o tragedie şi conducătorul auto care era să o provoace. Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare, iar cel care le-a postat a precizat că data şi ora de pe cameră nu sunt setate în mod corect.

În imagini se vede cum şoferul unei autoutilitare de culoare roşie, încărcată cu lemne, iese fără a se asigura deloc dintr-un drum secundar, dorind probabil să şi întoarcă pe loc, deşi în zonă este linie dublă continuă. Pe drumul principal circula, însă, un autoturism al cărui şofer reuşeşte să evite la limită coliziunea cu autoutilitara, ocolind-o şi intrând pe contrasens. Din fericire, nicio maşină nu se deplasa în acel moment din sens opus, altfel s-ar fi întâmplat o nenorocire. După ce evită impactul, şoferul autoturismului coboară din maşină, vine la autoutilitară, îi trage câţiva pumni şoferului care nu s-a asigurat şi se îmbrânceşte cu pasagerul acestuia, care voia să îl calmeze.

Poliţiştii vor face cercetări, dacă vreuna dintre părţile implicate va depune plângere. În acest caz, şoferul autoutilitarei va rămâne fără permis, iar cel care a evitat impactul riscă să fie  cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

Sursa video: Facebook – Grupul Şoferilor din Galaţi

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati