(VIDEO) Ionuț Pucheanu, autoevaluare după trei ani și jumătate de mandat: „Mi-aș da nota 8,5”

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu este de părere că aproape de finalul mandatului său poate își poate acorda o notă bună. Invitat la emisiunea „Deschide Lumea”, difuzată pe postul de televiziune realitatea TV Galați-Brăila, primarul municipiului Galați a vorbit și despre proiectele pe care le consideră reușite, dar și despre cele la care susține că mai trebuie lucrat.

Întrebat ce notă și-ar da dacă ar trebui să se evalueze ca primar, Ionuț Pucheanu a răspuns: „Cred că anul trecut mi-am dat 7,5. Astăzi mi-aș da o notă ceva mai mare: 8,5(…) Nu sunt un primar de 10, cu siguranță”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu.

La capitolul realizări, primarul municipiului Galați a vorbit despre o decizie curoajoasă pe care vechile administrații au evitat să o adopte, dar și despre proiectele de modernizare demarate în mandatul său.

Cred că una dintre cele mai mari realizări este oprirea sau astuparea găurii imense ce însemna Calorgal. Este o decizie pe care, de 30 de ani, nimeni nu și-o asuma. (…) Priviți ce se întâmplă la nivel național cu toate problemele din sistemele centralizate care furnizează agent termic și nu cred că e vreun oraș care să nu aibă probleme. (…) Al doilea este reușita de a transforma centrul orașului, dar nu ne vom limita doar la atât, mai urmează trei etape”, a mai spus Ionuț Pucheanu

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI!

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati