A XVI-a ediţie a Târgului de Toamnă începe pe 29 septembrie. Ministrul Agriculturii, aşteptat la târg

* “Mănâncă sănătos, trăieşte româneşte” este sloganul ediţiei din acest an *

A rămas mai puţin de o săptămână până la deschiderea Târgului de Toamnă de la Galaţi. Evenimentul, ajuns la a XVI-a ediţie, se va desfăşura în perioada 29 septembrie – 1 octombrie în pieţele din oraş. Peste 300  de producători vor participa la acest târg.

“Târgul se desfăşoară în toate pieţele, toţi ştiu că este această sărbătoare şi se aprovizionează şi micşorează preţurile, dar, în mod special, se organizează în Piaţa Centrală. Se numeşte Târgul de Toamnă deoarece nu este vorba doar de legume şi fructe. Se vor găsi la târg şi produse de panificaţie, carne şi produse din carne, brânză şi produse lactate, vinuri, alimentaţie publică, flori, produse ale meşterilor populari, produse apicole, peşte şi produse din peşte, dar vor participa şi crescători de porumbei şi animale domestice mai mici. Sigur, nu putem să avem un asstfel de eveniment fără să avem ceva muzică şi de fiecare dată, ca şi acum, Centrul Cultural ‘Dunărea de Jos’ ne-a ajutat şi cu Ansamblul ‘Doina Covurluiului’, şi cu fanfara care va fi în fiecare zi”, a declarat Eugen Zaharia, directorul Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galaţi.

La eveniment a fost invitat şi ministrul agriculturii, Petre Daea.

Târgul de Toamnă este organizat de Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi, Consiliul Local, Consiliul Judeţean, Direcţia pentru Agricultură, Direcţia Judeţeană Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România.

MACHETA-TARG-2017

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati